Deutsch – warum nicht? | Mësoj gjermanisht | Podcasting & Feeds | DW | 16.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Podcasting & Feeds

Deutsch – warum nicht? | Mësoj gjermanisht

Kursi Deutsch – warum nicht? tregon historinë e studentit të gazetarisë Andrea dhe shoqërueses së tij Eksa. Shpjegimet në shqip të gramatikës ua lehtësojnë mësimin. Kursi u drejtohet fillestarëve dhe të përparuarve.

Mësoni pa mundim gjuhën gjermane!

Mësoni pa mundim gjuhën gjermane!

Shfrytëzojini ofertat tona në audio për orën e mësimin tuaj ose kur ndodheni në udhëtim, për të mësuar si autididakt. Abonohuni tek të gjitha pjesët e Deutsch – warum nicht?!

DW.COM

WWW Linke