Debati për burkën në Francë | Ballina | DW | 02.09.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Debati për burkën në Francë

Pas debatit europian për nijabin dhe burkën, disa komuna në jug të Francës ndaluan burkinin në plazhe, por gjykata administrative franceze e hodhi poshtë atë si shkelje të lirisë fetare. Kaq mjaftoi që debati të ndizet edhe më shumë.

Shiko videon 04:39