D-Day: Fronti i dytë kundër Hitlerit | Të gjitha përmbajtjet | DW | 05.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

D-Day: Fronti i dytë kundër Hitlerit

Para 70 vjetësh trupat aleate zbarkuan në Normandi dhe hapën një front të dytë kundër Hitlerit. Ky ishte fillimi i fundit të Luftës së II Botërore - dhe një çast me ngarkesë mitike i shekullit të 20-të.