Dëme dhe viktima nga vërshimet në Jug të Gjermanisë | Ballina | DW | 02.06.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Dëme dhe viktima nga vërshimet në Jug të Gjermanisë

Nga reshjet e denduara të ditëve të fundit në Gjemrani më rëndë është prekur Bavaria, ku ka pasur edhe katër viktima. Lumenj e përrej kanë vërshuar nga shtrati, shumë qilarë shtëpishë janë mbushur me ujë. Ka pasur edhe rrëshqitje toke. Vërshime ka pasur edhe në zona të landit të Renansië Veriore-Vestfalisë.

Shiko videon 01:26
Now live
01:26 minuta