CommunityD – Kampusi: vendi ideal për të mësuar gjermanishten | Studimi në Gjermani | DW | 02.01.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Studimi në Gjermani

CommunityD – Kampusi: vendi ideal për të mësuar gjermanishten

Në rrjetin social falas të Deutsche Welle-s mund të vendosin kontakte studentët me mësuesit e gjermanishtes në botë: me metodën e tandemit gjuhësor (shkëmbimit gjuhësor), në grupe mësimi ose në orë mësimi shtesë online.

default

"CommunityD - der Campus" është një portal interneti për të mësuar dhe për të dhënë mësim gjermanisht. Në salla mësimi ndëraktive, në bisedë chat dhe me materiale të Deutsche Welle-s, ata që mësojnë gjermanisht mund të përmirësojnë në platformën multimediale njohuritë e tyre të gjermanishtes.

Në kampusin e CommunityD çdo përdorues mund të jetë nxënës dhe mësues njëkohësisht: në sistem mund të ngarkoni videofilmat tuaj, lista me fjalë dhe dokumente dhe t'i këmbeni ato me nxënës të tjerë.

WWW Linke