Cila është përvoja e deritanishme e misionit të BE Frontex në Kapshticë? | FOKUS | DW | 05.10.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Cila është përvoja e deritanishme e misionit të BE Frontex në Kapshticë?

Shiko videon 03:28

BE ka parashikuar forcimin e Agjencisë për Mbrojtjen e Kufijve, Frontex. Për herë të parë ajo ka filluar edhe një mision jashtë saj, dhe këtë me Shqipërinë. Por cila është përvoja e deritanishme e misionit Frontex në Kapshticë?