Christian Schwarz-Schilling: Kosova duhet të ishte njohur prej kohësh prej të gjitha vendeve të Bashkimit Evropian | Ballina | DW | 29.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Christian Schwarz-Schilling: Kosova duhet të ishte njohur prej kohësh prej të gjitha vendeve të Bashkimit Evropian

Ish-përfaqësuesi i Lartë i OKB-së për Bosnje-Hercegovinën, Christian Schwarz-Schilling, kritikon faktin që nga 27 shtete anëtare të BE-së pesë shtete nuk e kanë njohur Kosovën dhe thotë se për këtë shkak "Evropa nuk është në gjendje që të bëjë një politikë të qartë kundrejt Serbisë dhe Kosovës. Dhe ky është turp!"

Shiko videon 01:23