1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

Censi 2023 në Shqipëri, dilema e Armenisë në varësinë nga Rusia, gazetari bjellorus i dënuar në Serbi, sërfistja e verbër

4 Korrik 2024

https://p.dw.com/p/4ht9b

Shqipëri - Censi 2023 dhe problemet e pakicës bullgare e maqedonase në Pustec

Armenia e varur prej Rusisë si partnere strategjike për t'u mbrojtur kundër Azerbajxhanit dhe Turqisë

Gazetari bjellorus i burgosur në Serbi

Sërfistja Carmen López dëgjon detin, dhe ndjen valet, por nuk i sheh ato e megjithatë navigon me sukses mes dallgëve.