CBD – Lulja e kanabisit në modë | FOKUS | DW | 31.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

CBD – Lulja e kanabisit në modë

Kanabisi është përdorur para mijëra vjetësh. Në Europë kjo bimë u bë e njohur me hipit e viteve '60 dhe '70. Një përdorim i ri i lules së kanabisit është në modë tani: CBD - shkurtimi për vaj kanabisi. CBD nuk ka efekte në ndryshimin e vetëdijes dhe mund të përdoret për kozmetikë, modë, ushqim, pije, si medikamet kundër stresit dhe qetësues i dhimbjeve.

Shiko videon 04:46