Byrektorja Feto | FOKUS | DW | 12.10.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Byrektorja Feto

#dw_balkanbooster në Podgoricë viziton një byrektore të veçantë. Mjeshtrja e gatimit i ka çuar punonjësit e saj deri tek Mbretëria Shqiptare dhe Presidenti i Jugosllavisë Josip Broz - Tito. Tani pasardhësit vazhdojnë traditën me ide të reja duke përfshirë edhe muzikën reggie. Arditi dhe Jelena në kërkim të traditës së byrekut në Mal të Zi.

Shiko videon 02:13