1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Burime të rigjenerueshme

Mjedisi është një nga temat më shqetësuese për qytetarët gjermanë.

Mospërputhjet midis paralajmërimeve dramatike për klimën dhe aktiviteteve të politikanëve janë tërësisht të pakuptueshme. Në shumë vende, një sasi e madhe e energjisë prodhohet ndërkohë nga burime të rigjenerueshme energjie. Kundër zhvillimeve të tilla dhe kundër ndalimit të përdorimit të qymyrit dhe naftës, janë deklaruar vendet arabe, SHBA, Rusia dhe evropianolindorët. Për fat të keq edhe Gjermania.