“Bunk’Art” - Relike që dëshmojnë paranojën e diktaturës komuniste në Shqipëri | Të gjitha përmbajtjet | DW | 06.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

“Bunk’Art” - Relike që dëshmojnë paranojën e diktaturës komuniste në Shqipëri

70 vjet pas ҫlirimit dhe 25 vjet pas rënies së Murit të Berlinit hapet për publikun vendstrehimi antibërthamor ndërtuar 36 vite më parë. “Objekti 0774” sekret i asaj kohe ndodhet në thellësi të një kodre 6 km nga Tirana