Bullgaria ndërton mur kundër valës së refugjatëve | Të gjitha përmbajtjet | DW | 20.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Bullgaria ndërton mur kundër valës së refugjatëve

Shumëkush ka menduar se me rënien e Murit të Berlinit kanë rënë edhe barrierat e fundit që ndajnë vendet dhe popujt. Por koha e mureve dhe barrierave në Evropë duket se ende nuk ka kaluar.

Shiko videon 05:30
Now live
05:30 minuta

Shumëkush ka menduar se me rënien e Murit të Berlinit kanë rënë edhe barrierat e fundit që ndajnë vendet dhe popujt. Por koha e mureve dhe barrierave në Evropë duket se ende nuk ka kaluar.