Britanikët në Berlin dhe risku i një Brexit - preferohet nënshtetësia gjermane | Ballina | DW | 16.06.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Britanikët në Berlin dhe risku i një Brexit - preferohet nënshtetësia gjermane

Gjermania nuk e do një Brexit, lokomotiva e Europës do të ishte e vetmuar pa Britaninë e Madhe në BE. Por jo vetëm gjermanët, edhe britanikët që jetojnë në BE, shqetësohen nga shkëputja e Britanisë së Madhe. Jeta e tyre do të ndryshonte papritur, pasi ata nuk do të ishin më qytetarë të BE-së. Një reportazh nga Berlini ku jetojnë rreth 10.000 britanikë.

Shiko videon 04:30