Boris Johnson: dorëheqje për të ruajtur ambiciet për lidership? | FOKUS | DW | 09.07.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Boris Johnson: dorëheqje për të ruajtur ambiciet për lidership?

Tim Judah: Të premten, zoti Johnson dhe ministri i Brexitit, David Davis me sa duket u bashkuan me pozicionin e përbashkët të qeverisë. Por pas dorëheqjes së zotit Davis, zoti Johnson ndoshta ai ka menduar se pasi dha dorëheqjen Davis, duhet ta jepte dorëheqjen edhe ai, sepse kjo ndoshta ishte rruga e vetme për t'i mbajtur gjallë ambicjet e tij për lidership. - Për më shumë: audio në anglisht.

Shiko videon 03:27
Now live
03:27 minuta