Bismarku - një mit gjerman | Të gjitha përmbajtjet | DW | 01.04.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Gjermania

Bismarku - një mit gjerman

Ai ishte figura qendrore politike e shekullit të 19-të dhe themelues i Perandorisë Gjermane më 1871. Ai ishte konservator dhe modern njëkohësisht. Për të ka debate deri sot. Otto von Bismarck lindi 200 vjet më parë.