1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Berlin

Në Berlin, kryeqytetin e Gjermanisë, merren vendime të rëndësishme për Ballkanin.

Procesi i Berlinit është një iniciativë diplomatike e nisur në vitin 2015 për zgjerimin e Bashkimit Evropian me shtetet e Ballkanit Perëndimor si Shqipëria, Serbia, Maqedonia e Veriut, Kosova, Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi.

Artikuj të tjerë