1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Banka Botërore

Rritja ekonomike në Ballkanin Perëndimor ishte më e lartë në vitin 2018, por vendet e rajonit kanë nevojë të ngrejnë potencialet afatgjata.

Banka Botërore parashikon gjatë 2019 - 2020 vijimin e rritjes ekonomike në Bosnjë-Herzegovinë, Maqedoninë e Veriut dhe në Kosovë dhe ulje në Malin e Zi, Serbi dhe Shqipëri.

Artikuj të tjerë