1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Video të tjera

 #DW_BalkanBooster: Solidaritet në kohë të virusit Corona

#DW_BalkanBooster: Solidaritet në kohë të virusit Corona

Ballkani në karantinë, c’mendojnë #DW_BalkanBoosterat për masat e vendosura?

Ballkani në karantinë, c’mendojnë #DW_BalkanBoosterat për masat e vendosura?

Festat në kohë izolimi #DW_BalkanBooster

Festat në kohë izolimi #DW_BalkanBooster

#DW_BalkanBooster: Rikthimi në normalitet në Ballkan me lirimin e masave

#DW_BalkanBooster: Rikthimi në normalitet në Ballkan me lirimin e masave

#DW_BalkanBooster: Agjërimi në kohë të virusit Corona

#DW_BalkanBooster: Agjërimi në kohë të virusit Corona

#DW_BalkanBooster-at festojnë Bajramin në kohë të virusit Corona

#DW_BalkanBooster-at festojnë Bajramin në kohë të virusit Corona

Rutina e Balkan Boosterave në kohë të pandemisë

Rutina e Balkan Boosterave në kohë të pandemisë

Video të tjera

#DW_BalkanBooster: „Rreziku më i madh vjen nga plastikat“

#DW_BalkanBooster: „Rreziku më i madh vjen nga plastikat“

#DW_BalkanBooster: Ndotja e lumit Danub

#DW_BalkanBooster: Ndotja e lumit Danub

#DW_BalkanBooster: Ndarja e mbetjeve në Mal të Zi

#DW_BalkanBooster: Ndarja e mbetjeve në Mal të Zi

#DW_BalkanBooster: Bashkëpunimi është çelësi

#DW_BalkanBooster: Bashkëpunimi është çelësi

#DW_BalkanBooster në Librazhd

#DW_BalkanBooster në Librazhd

Fëmijët vuajnë pasojat e ndotjes së ajrit në Obiliq

Fëmijët vuajnë pasojat e ndotjes së ajrit në Obiliq

Balkan Booster: Kërkesat e qytetarëve nuk merren parasysh

Balkan Booster: Kërkesat e qytetarëve nuk merren parasysh

Video të tjera

Irena mirëpret Ernën në Shkup në javën e tyre të parë në #DW_BalkanBooster

Irena mirëpret Ernën në Shkup në javën e tyre të parë në #DW_BalkanBooster

Efterpi, Petari dhe Lorini për #DW_BalkanBooster në Pustec

Efterpi, Petari dhe Lorini për #DW_BalkanBooster në Pustec

Petari, Efterpi dhe Lorini, fillojnë udhëtimin për #DW_ BalkanBooster në Shqipëri në fshatin e Pustecit

Petari, Efterpi dhe Lorini, fillojnë udhëtimin për #DW_ BalkanBooster në Shqipëri në fshatin e Pustecit

Dita e fundit e #DW_BalkanBooster në Librazhd

Dita e fundit e #DW_BalkanBooster në Librazhd

Fjori dhe Angjela takuan disa studente që kanë protestuar kundër vendgrumbullimit të mbetjeve pranë Universitetit në Durrës

Fjori dhe Angjela takuan disa studente që kanë protestuar kundër vendgrumbullimit të mbetjeve pranë Universitetit në Durrës

Video të tjera

#DW_BalkanBooster në fshatin Pretor

#DW_BalkanBooster në fshatin Pretor

Teodora dhe Albani në kërkim të zgjidhjeve për problemet që shkaktohen nga termocentrali Kosotlc B

Teodora dhe Albani në kërkim të zgjidhjeve për problemet që shkaktohen nga termocentrali Kosotlc B

Dyshja e #DW_BalkanBooster bisedoi sot me banorët e fshatit Drmno, afër termocentralit Kostolc B.

Dyshja e #DW_BalkanBooster bisedoi sot me banorët e fshatit Drmno, afër termocentralit Kostolc B.

#DW_BalkanBooster në Kostolc

#DW_BalkanBooster në Kostolc

#DW_BalkanBooster sot arriti në Greqi

#DW_BalkanBooster sot arriti në Greqi

Dyshja e #DW_BalkanBooster mbylli javën e parë në Serbi për t'u takuar pas një muaji në Kosovë

Dyshja e #DW_BalkanBooster mbylli javën e parë në Serbi për t'u takuar pas një muaji në Kosovë

Video të tjera

 #DW_BalkanBooster-at dërgojnë një mesazh paqeje.

#DW_BalkanBooster-at dërgojnë një mesazh paqeje.

#DW_BalkanBooster: „Kjo është hapsirë pa diskriminim“

#DW_BalkanBooster: „Kjo është hapsirë pa diskriminim“

#DW_BalkanBooster - situatë e papërballueshme për komunitetin rom e egjiptian

#DW_BalkanBooster - situatë e papërballueshme për komunitetin rom e egjiptian

#DW_BalkanBooster: Historia e Amnas

#DW_BalkanBooster: Historia e Amnas

#DW_BalkanBooster:"Kemi racizëm sistematik ndaj komunitetit rom"

#DW_BalkanBooster:"Kemi racizëm sistematik ndaj komunitetit rom"

Video të tjera

#DW_BalkanBooster: Qumështi i gomaricës si ilaç

#DW_BalkanBooster: Qumështi i gomaricës si ilaç

Jeta e zymtë e banorëve pranë termocentralit të Tuzlës

Jeta e zymtë e banorëve pranë termocentralit të Tuzlës

#DW_BalkanBooster: Ku mbeti lumi i Prishtinës?

#DW_BalkanBooster: Ku mbeti lumi i Prishtinës?

#DW_BalkanBooster: Dritë e gjelbër për Ernën dhe Irenën

#DW_BalkanBooster: Dritë e gjelbër për Ernën dhe Irenën

#DW_BalkanBooster në Podgoric

#DW_BalkanBooster në Podgoric

#DW_BalkanBooster: “Ndotja e ambientit nuk njeh kufij”

#DW_BalkanBooster: “Ndotja e ambientit nuk njeh kufij”

#DW_BalkanBooster: “Menaxhimi i mbetjeve duhet të jetë më efikas”

#DW_BalkanBooster: “Menaxhimi i mbetjeve duhet të jetë më efikas”

Video të tjera

#DW_BalkanBooster në komunën me ajrin më të ndotur në Kosovë, në Obiliq

#DW_BalkanBooster në komunën me ajrin më të ndotur në Kosovë, në Obiliq

Obiliqi qyteti i borës së zezë

Obiliqi qyteti i borës së zezë

Dyshja e #DW_BalkanBooster Erna dhe Irena në Shkup

Dyshja e #DW_BalkanBooster Erna dhe Irena në Shkup

Ndotja e lumit Vardar #DW_BalkanBooster

Ndotja e lumit Vardar #DW_BalkanBooster

Në Greqi përfundon edhe udhëtimi i treshes për #DW_BalkanBooster

Në Greqi përfundon edhe udhëtimi i treshes për #DW_BalkanBooster

#DW_BalkanBooster me dyshen e radhës këtë javë në Shqipëri

#DW_BalkanBooster me dyshen e radhës këtë javë në Shqipëri

#DW_BalkanBooster: Shkatërrimi i bukurive të Parkut Kombëtar Shebenik në Librazhd

#DW_BalkanBooster: Shkatërrimi i bukurive të Parkut Kombëtar Shebenik në Librazhd

Video të tjera

Fjori dhe Andjela në #DW_BalkanBooster në Tiranë

Fjori dhe Andjela në #DW_BalkanBooster në Tiranë

Dyshja e #DW_BalkanBooster vizitoi Porto Romanon, depon e mbetjeve në afërsi të Universitetit të Durrësit

Dyshja e #DW_BalkanBooster vizitoi Porto Romanon, depon e mbetjeve në afërsi të Universitetit të Durrësit

Mësimi i parë i Arditit në Shkup: Monumentet nuk zgjidhen si vendtakime

Mësimi i parë i Arditit në Shkup: Monumentet nuk zgjidhen si vendtakime

#DW_BalkanBooster në kërkim të zgjidhjes për depon e lindanit në afërsi të Shkupit.

#DW_BalkanBooster në kërkim të zgjidhjes për depon e lindanit në afërsi të Shkupit.

Dyshja e #DW_BalkanBooster në kërkim të gjurmve të pesticidit toksik në Shkup

Dyshja e #DW_BalkanBooster në kërkim të gjurmve të pesticidit toksik në Shkup

#DW_BalkanBooster në Kotorr bisedoi me vullnetarët nga OJQ „Aksioni ynë“.

#DW_BalkanBooster në Kotorr bisedoi me vullnetarët nga OJQ „Aksioni ynë“.

Dita e fundit në Shkup për dyshen e #DW_BalkanBooster

Dita e fundit në Shkup për dyshen e #DW_BalkanBooster