Balkan Booster: Kërkesat e qytetarëve nuk merren parasysh | FOKUS | DW | 13.01.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Balkan Booster: Kërkesat e qytetarëve nuk merren parasysh

Balkan Booster në Kosovë dhe në Maqedonin e Veriut

Shiko videon 03:05