Azilkërkimi në Gjermani rrugë pa krye | Ballina | DW | 09.01.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Azilkërkimi në Gjermani rrugë pa krye

Ata pak azilantë ballkanas që fitojnë të drejtë qëndrimi në Gjermani kalojnë nga Komisioni i Rasteve të Veçanta. Por një vendim pozitiv i këtij komisioni nuk do të thotë patjetër leje qëndrimi. Dhe kush refuzohet njëherë si azilant, nuk mund të kthehet në Gjermani si imigrant.

Shiko videon 01:36
Now live
01:36 minuta