Austri: Karate në vend të xhihadit | Ballina | DW | 07.01.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Austri: Karate në vend të xhihadit

Islamistët preferojnë të rekrutojnë pasardhës nga radhët e të rinjve që merren me sporte luftarake. OJQ-së austriake "Not in God´s Name" ka nisur një projekt për t'u prerë islamistëve këtë burim: Kickboks apo karate kundër urrejtjes dhe fanatizmit - tingëllon si paradoks, por me sa duket nuk është i tillë.

Shiko videon 03:37