Armët ilegale që u marrin jetën vajzave e nënave të reja në Turqi - historia tragjike e Helinës 17-vjeçare | Ballina | DW | 11.01.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Armët ilegale që u marrin jetën vajzave e nënave të reja në Turqi - historia tragjike e Helinës 17-vjeçare

25 milionë pistoleta dhe armë të ndryshme ndodhen në duar private, 4500 vetë humbasin jetën çdo vit në Turqi. Pasojat janë fatale jo edhe aq për kriminelët e grupet rivale, se sa për vajzat e nënat e reja.

Shiko videon 04:53
Now live
04:53 minuta