Appendix 01 – Udhëzime për përdorimin e librit shoqërues: Pjesa 2 | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Appendix 01 – Udhëzime për përdorimin e librit shoqërues: Pjesa 2

Këti gjeni shpjegime për strukturën e kursit (Pjesa II) dhe udhëzime për përdorimin efektiv të tij. Veç kësaj gjeni edhe një hartë të qytetit të Ahenit si dhe informacione për ditët e javës, për numërorët rreshtorë, për ngjyrat dhe matjen e kohës.

Shkarkoni