Appendix 01 – Udhëzime për përdorimin e librit shoqërues: Pjesa 1 | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Appendix 01 – Udhëzime për përdorimin e librit shoqërues: Pjesa 1

Këtu gjeni shpjegime për strukturën e kursit (Pjesa I) dhe udhëzime për përdorimin efektiv të tij. Veç kësaj gjeni edhe një hartë të vendeve gjermanishtfolëse, informacione për alfabetin gjerman dhe për numërorët e gjermanishtes si dhe një listë me monedhën që është përdorur përkatësisht përdoret në Gjermani, Zvicër dhe Austri.

Shkarkoni