A2 | Radio D – Pjesa 2 | Radio D Teil 2 | DW | 17.11.2010
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

A2 | Radio D – Pjesa 2

Tema të reja për gazetarët e Radio D: Gjatë këtij audio-kursi ju udhëtoni me Paulën dhe Filipin nëpër të gjithë republikën. Hetoni ndër të tjera sulmet misterioze me laser në Jena dhe kërkoni gjurmët e Murit të Berlinit. Pjesa e dytë e kursit mbulon nivelin A2 të Kuadrit Evropian të Referencës.

Shkallët e nivelit: A2
Mediat: audio, tekst (download)
Gjuhët: gjermanisht I anglisht