A1 | Radio D – Pjesa 1 | Radio D Teil 1 | DW | 17.11.2010
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 1

A1 | Radio D – Pjesa 1

Në këtë kurs audio reporterët Paula dhe Phillipp ju shoqërojnë në pallatin Neuschwanstein dhe ju takoni atje mbretin Ludvig. Nga Hamburgu ata njoftojnë për një peshkaqen në port dhe në karnevale njihen me ca shtriga. Pjesa e parë e kursit të gjuhës mbulon nivelin A1 të Kuadrit Evropian të Referencës.

Shkallët e nivelit: A1
Mediat: audio, tekst (download)
Gjuhët: gjermanisht I anglisht