A ka shtet më dashamirës me qytetarin? Bashkia e një qyteti holandez cakton drejtor për lumturinë | FOKUS | DW | 31.05.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

A ka shtet më dashamirës me qytetarin? Bashkia e një qyteti holandez cakton drejtor për lumturinë

Një qytet i vogël në veriun e Holandës, Schagen, kërkon të bëjë qytetarët e vet të lumtur me më pak burokraci, më shumë shërbim për qytetarin dhe nëpunës shumë të sjellshëm. E për këtë bashkia ka krijuar edhe postin e posaçëm, drejtor për lumturinë.

Shiko videon 03:36
Now live
03:36 minuta