A është e ardhmja e Kosovës tek bujqësia? | FOKUS | DW | 08.07.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

A është e ardhmja e Kosovës tek bujqësia?

Jeta e fermerëve shqiptarë dhe serbë në Kosovë dhe largimi i të rinjve nga zonat rurale.

Shiko videon 10:37