1. Kalo tek përmbajtja
  2. Kalo tek lista qendrore e navigimit
  3. Kalo tek më shumë oferta të DW

50 vjet Golf - historia e një automobili kult

24 Qershor 2024

Golfi bën pjesë tek tre llojet e markave më të shitura në historinë e automjeteve në botë. Po çfarë e bën kaq të preferuar këtë makinë?

https://p.dw.com/p/4hQl5

Golfi është ndër automjetet më të preferuara të Volksvagenit -50 vjet mbushen nga koha kur ai doli nëpër rrugë dhe u kthye menjëherë në magnet për një brez të tërë të pasionuarve pas makinave. Golfi bën pjesë tek tre llojet e markave më të shitura në historinë e automjeteve. Po çfarë e bën kaq të preferuar këtë makinë?