25 vjet histori suksesi - Autoriteti i dosjeve të Stasit në Gjermani | Ballina | DW | 14.04.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

25 vjet histori suksesi - Autoriteti i dosjeve të Stasit në Gjermani

Më shumë se 25 vite pas krijimit të autoritetit të dosjeve të Stasit tani diskutohet për të ardhmen e tij në Gjermani. Të shkuarës nuk do t'i hiqet vizë, por do të ketë transformim dhe organizim të ri.

Shiko videon 02:49