10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova? | Ballina | DW | 16.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

Ekspertё dhe politikanё gjermanё japin opinionet e tyre pёr DW - Deputeti Josip Juratovic (SPD): Nuk është arritur suksesi sikurse pritej dhe sikur do duhej të arrihej.

Shiko videon 01:53