10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova? | Të gjitha përmbajtjet | DW | 15.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

10 vjet pavarësi - Ç‘ka arritur dhe ҁ‘sfida ka ende pёrpara Kosova?

Shiko videon 01:05
Now live
01:05 minuta

Ekspertё dhe politikanё gjermanё japin opinionet e tyre pёr DW - Win von Meurs, profesor në Nijmwegen, eskpert i Shoqatës për Evropën Juglindore: Shoqëria të krijojë hapësirë për poltikën.