10 vjet pavarërsi e Kosovës - Analisti Naim Reshiti për DW | Ballina | DW | 10.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

10 vjet pavarërsi e Kosovës - Analisti Naim Reshiti për DW

Naim Rashiti nga instituti “Grupi Ballkanik për Kërkimin e Politikave” për DW: Mospërmbyllja e sovranitetit ndërkombëtar të Kosovës, çështjet e hapura me Serbinë, mosnjohja e pavarësisë nga pesë vende të BE-së, konsolidimi i mangët i institucioneve, vështirësitë në zbatimin e reformave dhe krizat politike e kanë lënë Kosovën në pozitë të pafavorshme në strategjinë e BE-së për Ballkanin.

Shiko videon 15:37