″Çfarë më solli e gjitha kjo?″ - Psikoterapistja Eva Gjoni mbi efektet psikologjike të Coronës | FOKUS | DW | 18.01.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

"Çfarë më solli e gjitha kjo?" - Psikoterapistja Eva Gjoni mbi efektet psikologjike të Coronës

Sipas sondazheve ky dimër shënon rritje të rëndimeve psikike për shkak të Coronës. Edhe psikologja dhe psikoterapistja shqiptare me klinikë në Berlin, Eva Gjoni, konstaton rritje të kërkesave për ndihmë, mes tyre edhe të kërkesave të shqiptarëve që jetojnë në Gjermani.

Shiko videon 10:31