Çfarë do të na sjellë 2016… | Të gjitha përmbajtjet | DW | 01.01.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Çfarë do të na sjellë 2016…

Shumë shenja flasin për rritje ekonomike, por ka edhe mjaft rreziqe: çfarë mund t’i japë impulse dhe çfarë mund ta frenojë ekonominë…