1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Çështja e Kosovës

Çështja e Kosovës pritet të zgjidhet në një proces dialogu me Serbinë.

Marrja nga Kosova e një vendi në Kombet e Bashkuara ka ngecur për shkak të përpjekjeve të Serbisë për ta bllokuar. Kosova vendosi tarifa doganore 100 për qind për mallrat serbe. Bisedimet e ndërmjetësuara nga BE midis Kosovës dhe Serbisë janë pezulluar. Çfarë pritet më tej?