FOKUS

Të dëgjohet me kujdes zëri i të rinjve

Shiko videon 03:16

Më 6 shtator u zhvillua në Këln konferenca për rininë e vendeve të Ballkanit me titull: Formësimi i së Ardhmes të të Rinjve në Ballkanin Perëndimor dhe Europën Juglindore.

  • Data 13.09.2019
  • Autor Aida Salihbegovic, Arbër Bajrami