Теми

10-те германски топ-градови за живот и работа

Каде има најмногу работа? Кои градови посебно добро се развиваат? Едно истражување ги стави под лупа германските градови. Резултатот покажа, успешни се првенствено центрите на автомобилската индустрија.

  • Датум 12.12.2013
  • Автор Жанет Зајферт/ Жана Ацеска