Сите содржини

Шарена револуција продолжува по улиците

Шарената револуција се шири низ македонските градови. Во Скопје се повеќе државни објекти добиваат нови бои. Последна цел на демонстрантите беше Управата за јавни приходи.

  • Датум 11.05.2016
  • Автор Б. Георгиевски