Старт

Страда ли вистината во битката за повеќе кликови?

Гледај видео 01:49

Да се пишува вистината или да се манипулира во битката за повеќе кликови? Одговорот е едноставен! #ReForMediaMKD #ЕУзаТебе #МедиумскаПисменост