Сите содржини

Промовиран новиот Ајфон 7

Гледај видео 01:12

Шефот на Епл, Тим Кук го претстави новиот модел на Ајфон. Новина е исфрлањето на аналогниот влез за слушалки, со што целосно се дигитализира пренесувањето на звукот. Новиот Ајфон е отпорен на вода и прашина.