Старт

Природните катастрофи видени од вселената

Како сателитите ја гледаат Земјата? И што откриваат за она што се случува на планетата? Погледнете ги овие импресивни фотографии на природни катастрофи, видени од вселената.

  • Датум 16.02.2016
  • Автор И. Банос Руиз / Б. Георгиевски