Сите содржини

Политичка контрола и притисок врз медиумите на Балканот

Гледај видео 04:11

Проблемот на новинарството на Западниот Балкан денес не е недостиг на легислатива, туку нејзиното применување, заклучено е на дводневната конференција „Денови на медиумите ЕУ-Западен Балкан“ која се одржа во Скопје.