Сите содржини

Опасноста од Ирма останува

Гледај видео 00:47

Колкав е обемот на разурнувањето што го предизвика ураганот Ирма сѐ уште не е утврдено. Во сообраќајни несреќи поради невремето загинаа најмалку три лица. Милиони домаќинства се без струја.