Сите содржини

Низ белградските улици со 200 на час

Гледај видео 02:22

Белграѓанец низ улиците на градот вози со 200 на час, а црвеното светло го нарекува „познато“. Додека ги возеше авторите на ДВ направи „милион“ прекршоци. Тоа е безобѕирно кон туѓите животи, велат во Комитетот за безбедност на сообраќајот.