Сите содржини

Меркел: Шансите не се добри

Гледај видео 00:37

Германската канцеларка во изјава пред самитот на ЕУ, во Бундестагот најави дека ќе направи обид да ги увери оние кои имаат скепса дека треба да ѝ се даде европска перспектива на С. Македонија. Но, шансите не се добри.