Сите содржини

„Куќите се празни, да заплачеш“

Гледај видео 02:58

Во албанското село Зимај од 150 семејства се останати само три. 86-годишната Мара Боци има шест деца, од кои само еден син живее со нејзе во селото. А, и тој планира да замине... #DWstayorgo