Сите содржини

Кои се кандидатите за шеф на ОН?

Да се живее во Њујорк, да не се плаќа данок и да се залага за мир во светот? Звучи како работа од соништата. Во тек е претставувањето на кандидатите за генерален секретар на ОН, меѓу кои е и Срѓан Керим.