Панорама

Какви ќе бидат авионите во иднина?

Луѓето и во иднина ќе сакаат брзо да патуваат, без притоа да ѝ наштетуваат на животната средина. Научниците и фирмите работат на решение: електро-авиони.

  • Датум 22.05.2018
  • Автор Катарина Векер